English

Over Loginex Carbon Intelligence

De intelligente oplossing om CO2-emissies te berekenen

Visma Loginex

Visma Connect en UC Group

Loginex Carbon Intelligence is een samenwerking tussen Visma en UC Group.

UC Group 

UC Group is een interim- en consultancybureau dat georganiseerd is in een bijzonder netwerk dat wordt gerund door ondernemers. Stuk voor stuk professionals in diverse supply chain en productie-omgevingen. UC Group gelooft dat vakmanschap dat flexibel wordt gecombineerd met ondernemerschap de sleutel is tot succesvolle adviezen en implementaties.

Visma Connect

Sinds de oprichting in 2006 is Visma Connect verantwoordelijk voor de belangrijkste projecten op het gebied van veilige en betrouwbare gegevensuitwisseling zoals de Berichtenbox, de Digipoort en het Single Maritime Window. Visma Connect is dé gegevensuitwisselingsspecialist en heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn voor organisaties die waarde hechten aan hun data. 

Loginex afspraak algemeen

CO2-Uitstootrapportages

Met Loginex kunnen bedrijven in de logistieke keten CO2-emissierapportages genereren voor zowel hun eigen bedrijf als voor hun opdrachtgevers en klanten. Visma en UC Group spelen hiermee in op Europese wetgeving die vanaf 2024 vereist dat bedrijven CO2-uitstootrapportages produceren.

Naast het meten en toewijzen kan Loginex ook laten zien waar kansen liggen om reducties te realiseren. Afhankelijk van de oorzaak zijn er verschillende maatregelen die kunnen worden genomen om de uitstoot te verminderen. In bijna alle gevallen leidt CO2-reductie tot kostenbesparingen, zowel voor bedrijven als voor klanten.

LinkedIn_Post

Webinar

Bekijk de opname van 'CO2 rapportages in de logistiek'

Ook de logistiek ontkomt niet aan het registreren  en rapporteren van CO2 emissies. Wetgeving en zakenpartners vragen erom.  Maar CO2 uitstoot meten kan ook meerwaarde hebben voor je organisatie.  

Bekijk de opname en leer alles over het belang van CO2 meten en rapporteren, wet- en regelgeving en vooral ook hoe je als bedrijf je voordeel kan doen met CO2 rapportages.

info.vismaconnect.nlhubfsAfbeeldingen Facebook LinkedIn social mediaWebinar-LinkedIn (1)-1

Webinar

Bekijk de opname van 'Praktisch aan de slag met duurzaamheid'

In dit webinar krijg je antwoord op de volgende vragen: 

  • Welke duurzaamheidswetgeving komt eraan voor logistieke bedrijven?
  • Wat zijn de gevolgen van deze wetgeving voor mijn bedrijf?
  • Hoe buig ik deze verplichtingen om tot een kans voor mijn organisatie?
  • Hoe kan ik snel, eenvoudig en gedetailleerd voldoen aan de wensen van al mijn stakeholders?